Prodloužení termínu splatnosti členských příspěvků 2024

27.3.2024

Vážení autorizovaní zeměměřičtí inženýři,

dovolujeme si Vás informovat, že v současné době kancelář ČKZ eviduje ještě desítky žádostí o vystavení faktur na členský příspěvek 2024. Vzhledem k tomu, že IČO bylo přiděleno ČKZ mnohem později, než jsme očekávali (a tím se posunul termín zřízení bankovního účtu), začala kancelář ČKZ vystavovat faktury až ke konci února. Vaše žádosti vyřizujeme postupně a s ohledem na počet členů, tj. počet faktur, představenstvo odsouhlasilo prodloužení splatnosti faktur za členský příspěvek na rok 2024 do 15. dubna 2024.

Připomínáme, že pokud za vás členský příspěvek bude hradit zaměstnavatel, nebo chcete-li vystavit fakturu za členský příspěvek na své IČO, kontaktujte prosím kancelář ČKZ na info@ckz.cz a ve zprávě uveďte své jméno, číslo AZI a potřebné fakturační údaje, děkujeme.

Pokud jste poplatek již uhradili, děkujeme za včasnou úhradu a omlouváme se za prodlení ve vystavování dokladu o přijaté platbě, potvrzení rozesíláme postupně.

Dále upřesňujeme, že AZI, který v kalendářním roce, za který se příspěvek platí, dosáhne věku nejméně 70 let, a již nevykonává činnosti, pro které Komora uděluje autorizaci, může představenstvo ČKZ požádat o osvobození od placení členského příspěvku (žádost o osvobození od členského příspěvku: formulář ke stažení).

zobrazit Všechny zprávy